Aktivitetscenteret på Sydvestvej genåbner

Aktivitetscenteret på Sydvestvej genåbner de indendørs faciliteter og lokaler fra fredag 19. juni. Det sker efter retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne, og der vil være restriktioner, som fortsat skal forhindre corona-smitte.

Mange af Glostrups ældre har været aktive med deres forskellige sysler udendørs under coronakrisen. Men de glæder sig også til at kunne bruge de indendørs faciliteter. ”Noget vi har savnet, er vores café”, siger frivillig Bjarne Knudsen. ”Det er her, vi ordner verdenssituationen over en kop kaffe og et stykke kage. Jeg glæder mig rigtig meget til at se de kendte ansigter igen - og forhåbentlig også nogle nye”.
Ikke alle har bare kunnet flytte deres aktivitet udendørs. Fx billardspillerne har savnet at kunne komme i Aktivitetscenteret, hvor deres udstyr står.

Nyt musikanlæg med teleslynge

Mens de indendørs lokaler har været lukket for brugerne, er der sat et nyt musikanlæg med teleslynge op. Musikanlægget er topmoderne og brugervenligt, og det er muligt at styre musikken separat i de forskellige rum. ”Det glæder vi os rigtig meget til at tage i brug”, siger leder af Aktivitetscenteret Lone Grannon. ”Det har været længe undervejs, og nu er det på plads”.

 

 

Velkommen til kendte og nye ansigter

”Jeg glæder mig meget til at byde ”gamle” og nye brugere velkommen igen under næsten normale forhold”, siger Lone Grannon. ”Vi har travlt med at skilte og sætte markeringer op iht. retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne, men på fredag er vi bare så klar til at åbne dørene”. Retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne om fx afstand og hygiejne kan ses på opslag i lokalerne. For at holde Ældrecenter og Aktivitetscenter skarpt adskilt er der er udelukkende adgang til Aktivitetscenteret via indgangen på Sydvestvej 12.

 

 

 

 

 

Fakta:

 

Aktivitetscenteret, Sydvestvej 12, Glostrup genåbner lokalerne fredag 19. juni kl. 09.00-13.00.

De fleste af Aktivitetscenterets lokaler kan nu igen bookes af kommunens foreninger. Tjek for tider på https://fritid-glostrup.halbooking.dk/newlook/default.asp -Foreninger/kommunal institution-Aktivitetscenteret

 

Fotos: Lotte Olsen

Kontakt:
Lone Grannon, keder af Aktivitetscenteret på Sydvestvej, lone.grannon@glostrup.dk